Ooster-Schelde

Het logo van de Ooster-Schelde
Weergave van een deel van de vergaderlocatie van de Ooster-Schelde

Drijf je efficiëntie omhoog op onze vergaderlocatie in Zwolle

Vergaderen gaat het beste als jullie je volledig op onderwerp kunnen focussen. Dat is waar wij voor zorgen. We nemen alle zorgen uit handen en bieden meerdere privé ruimtes waar je ongestoord kunt vergaderen. Dat maakt ons de beste vergaderlocatie van Zwolle!

Verschillende vergaderruimtes op onze boot

Ons schip beschikt over verschillende ruimtes en flexibele mogelijkheden om een knusse sfeer te creeëren. De ruimtes richten we in zoals je dit wenst. Dit maakt ons de meest flexibele vergaderlocatie van Zwolle!

Daarnaast verzorgen we de koffie en de lunch. Voor presentaties hebben we alles wat je nodig hebt tegen kostprijs beschikbaar. 

De stoelen staan klaar voor een presentatie van een bedrijf op de vergaderlocatie van Ooster-Schelde

Capaciteit van onze vergaderlocatie

Blok-opstelling tot 28 personen
U-opstelling tot 22 personen
Ook kun je in het voorschip eerste klas vergaderen met een groepje van maximaal twaalf personen.

Onze historische boot, met haar authentieke charme, zorgt voor een inspirerende omgeving waar jullie je volledig op het onderwerp kunnen focussen. Als dé vergaderlocatie in Zwolle bieden wij meerdere privéruimtes, waardoor ongestoord vergaderen een vanzelfsprekendheid wordt.

Of je nu kiest voor een blok-opstelling tot 28 personen, een U-opstelling tot 22 personen, of zelfs eersteklas vergaderen in het voorschip met maximaal twaalf personen, wij passen de ruimtes aan naar jullie wensen.
Meer sfeer proeven?
Deze locatie maakt onderdeel uit van De Horecamannen Collectie.