Ooster-Schelde

Het logo van de Ooster-Schelde

Trouwen in Zwolle doe je aan het water. Stap aan boord!

Niets is zo romantisch als trouwen op het water. Bij ons kun je letterlijk en figuurlijk in het huwelijksbootje stappen. Dus als je gaat trouwen in Zwolle, zouden wij het zeker hier doen.
Meer sfeer proeven?
Bekijk hierboven de sfeerimpressie van ons schip. Als je het schip graag écht goed van binnen wilt bekijken, willen wij je graag een keer vrijblijvend rondleiden. Trouwen in Zwolle doe je niet zomaar!

Een bruiloft op een boot

We verzorgen jullie dag tot in de puntjes, van fotograaf tot muzikant en van give-away tot uitnodiging. Ontvangst met bubbels, of een heerlijke kop koffie met wat lekkers? Of je eigen bruidstaart? Zeg het maar. Ook de aankleding doen we graag naar jullie wensen, van de bloemen tot de muziek!
De tafel is gedekt voor een feest, live muziek in de achtergrond
Trouwkaarsen

Een ouderwets gezellig trouwfeest

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in het voorschip of een spetterend feest op het promenadedek, onze flexibele ruimtes en ervaren team passen zich aan aan jullie wensen. Romantiek, gezelligheid en geen zorgen – dat is wat wij beloven op de Ooster-Schelde, dé ideale trouwlocatie in Zwolle. Dus waar wachten jullie nog op? Laten we samen jullie liefdesverhaal vieren op het kabbelende water van de stadsgracht!
Benieuwd naar andere trouwlocaties binnen De Horecamannen Collectie? Bekijk ook eens wat de mogelijkheden zijn bij Staatsman!
Vraag een offerte aan!