Ooster-Schelde

Het logo van de Ooster-Schelde
De gezelligste evenementenlocatie van Zwolle! Weergave van de gezellige tafels in de salon
de feestruimte op de leukste evenementenlocatie van Zwolle

De Zwolse evenementenboot | Van bedrijfsborrel tot receptie

Bij de Ooster-Schelde vinden we het leuk om te organiseren. Hier ligt dan ook onze kracht. Wij organiseren alles van walking dinners tot barbecues en van bedrijfsborrels tot teamuitjes voor het hele bedrijf! Op onze evenementenboot kun je voor alles terecht.

Walking dinner

Ontdek een walking dinner aan boord van ons schip. Geniet van een diversiteit aan heerlijke gerechten in kleine porties terwijl je rondwandelt en gezellig met iedereen kletst. Onze walking dinners zijn perfect geschikt voor gezelschappen van 20 tot 120 personen, waardoor het ideaal is voor zowel intieme bijeenkomsten als grotere evenementen.

Bedrijfsborrel

Een afscheidsborrel van een collega? Op ons promenadedek hebben we ruimte voor maximaal 80 gasten. Een afscheidsborrel van een populaire collega? Ook voor ruim 150 man hebben wij binnen genoeg ruimte. Onze gastheer of gastvrouw helpt u bij de ontvangst en registratie van uw gasten. Bloemen, presentjes, een spreker? Vraag naar onze suggesties. Bijvoorbeeld een fles olie om de relatie soepel te houden?
Meer sfeer proeven?

De leukste teamuitjes van Zwolle

Wij werken samen met Hiawatha, onze specialist in het organiseren van groepsuitjes. Wat is nou een evenementenboot zonder speelse partner? Speel spellen als ‘Wie is de mol’ of ‘De Alleskunner’ en de tijd vliegt voorbij. Een ander leuk uitje is bijvoorbeeld de ludieke Zwolse stadswandeling onder leiding van Judith Elders. Iets anders in gedachten? Wij denken graag mee!
De bar van de feestlocatie 'Ooster-Schelde', horizontaal
De bar van de feestlocatie 'Ooster-Schelde', langwerpig
Onze chef staat te barbecueën op onze evenementenboot de Ooster-Schelde

Leuk in de zomer: Een barbecue op onze evenementenboot!

Bij lekker weer kun je fantastisch barbecueën op ons promenadedek. Onze bemanning loopt rond met heerlijke verfrissende drankjes terwijl de barbecue wordt aangestoken.

Vleesproducten halen wij bij UwStadsboer en Slagerij Haverkort. Mooie (h)eerlijke biologische producten uit de omgeving van Zwolle. Onze chef maakt heerlijke salades en andere bijgerechten voor u klaar en bereidt op aanvraag de lekkerste producten op de barbecue. Ook hebben we meer dan voldoende vegetarische opties!