Verjaardag

 
Onze gastvrije bemanning staat voor u klaar om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijke dag te maken. We hechten veel waarde aan gastvrijheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Het is uw dag en wij verzorgen uw feest tot in de puntjes. 
Uw wensen staan voorop. Een DJ om de muziek te verzorgen? Of een fotograaf om de dag vast te leggen? Wij regelen het voor u.
 
Graag ontvangen we u op deze feestelijke dag, met koffie en gebak, of bijvoorbeeld met een glaasje bubbels? Wat u wilt telt. De bemanning gaat gedurende de dag rond met heerlijke scheepshappen en drankjes. Wellicht de dag starten met een stevige schipperslunch? Of liever een walking dinner, vers bereidt in onze kombuis? 
Wanneer u het wenst, regelen we een mooie tocht met een sloep over de Zwolse grachten, of anders komen onze vrienden van ms Zuiderzee langszij om u op te pikken voor een rondvaart over de IJssel of het Zwartewater. Of liever een wandeling? Wij zorgen voor een stadsgids om u de meest bijzondere plekken van Zwolle te laten zien.
 
Onze mvb Ooster-Schelde is gebouwd in 1933 en heeft jarenlang dienst gedaan als veerboot op de Zeeuwse wateren. Een rijke historie wat het schip een unieke en prachtige locatie maakt voor uw verjaardagsfeest. 
 
Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.
Graag tot gauw bij ons aan boord!
 
Gastvrije groet, 
 
Arno en Henk