Vergaderen op het water

Zoekt u een inspirerende locatie om te vergaderen met uw zakelijke partners? Neem een kijkje bij ons aan boord en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden. 

Onze mvb Ooster-Schelde is een sfeervolle locatie met een rijke historie. Ons schip beschikt over verschillende ruimtes en flexibele manieren om een knusse sfeer te creëren. De ruimtes richten we in naar uw wensen.

Bent u met een kleinere groep? Neem gerust plaats in de voormalige 1ste klasse, of aan onze kapiteinstafel, midden in de salon. 

Wij zetten een kop koffie voor u en laten u in alle rust vergaderen. Ondertussen bereiden wij in onze kombuis een stevige schipperslunch, bestaande uit (h)eerlijke producten. 

Bent u met een grotere groep en wilt u de geboekte resultaten presenteren aan uw team? Wij nemen u de voorbereidingen uit handen door te zorgen voor video- en audioapparatuur. Wij toveren de salon om tot een perfecte locatie waar u in alle rust uw presentatie kunt geven. Na de bijeenkomst zorgt onze gastvrije bemanning voor een gezellige borrel met uw collega’s. 

Op aanvraag hijsen we zelfs uw bedrijfsvlag in top!

Graag tot gauw bij ons aan boord.

Gastvrije groet,

Arno en Henk