Passend afscheid

Het afscheid nemen van een dierbare is tegenwoordig vaak meer dan de overbekende koffietafel. Het gaat om het vieren van het leven, met een glaasje bubbels en een lach en een traan. Nabestaanden kiezen steeds vaker voor originele en sfeervolle locaties, die passen bij het karakter van de overledene.

Rondom een uitvaart is er een hoop te regelen. Wij nemen u graag wat werk uit handen door met zorg een passende bijeenkomst bij ons aan boord te organiseren.

In onze sfeervolle salons hebben we ruimte voor 10 tot 200 gasten.
Aan boord bevinden zich verschillende ruimtes waar u zich met familieleden rustig terug kunt trekken.

Het spreekt voor zich dat alles gaat zoals u dit wilt. In overleg passen wij de aankleding en muziek naar wens aan en creëren we zo een respectvolle en warme sfeer.
Ontvangst met bubbels? Of een (stevige) borrel? Wat u wenst, onze gastvrije bemanning staat tot uw beschikking. De lievelingshappen van uw dierbare? Onze creatieve chef gaat aan de slag in onze kombuis. We bieden talrijke mogelijkheden aan boord.

Onze mvb Ooster-Schelde is ideaal gelegen, vlakbij de snelweg. Naast de gangway hebben wij tevens parkeerplek voor 80 auto’s. De parkeerkaarten kunnen voor u geregeld worden.

Wij zijn vereerd als u het leven van uw dierbare bij ons aan boord wilt vieren en dat blijkt uit de manier waarop wij de dag verzorgen.
Wij doen ons uiterste best om de dag volledig naar uw wensen te laten verlopen. Niks is ons te veel gevraagd. Mocht u de as later uit willen strooien op een bijzondere plek, dan regelen wij ons zusterschip Estrella voor u, voor een mooie tocht over de Noordzee.

Bent u op zoek naar een bijzondere plek om het leven van uw dierbare te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met gastvrije groet,

Arno en Henk