Partners en leveranciers

Kwaliteit kunnen wij, De Horeca Mannen, enkel leveren in samenwerking met goede leveranciers. Uw (zakelijke) borrel of evenement vullen we graag in zoals u dit wenst, en als dat nodig is zoeken wij hierbij de kwaliteiten van passende leveranciers. Wij werken samen met zorgvuldig gekozen lokale partners waarbij oog voor natuur, mens en dier vanzelfsprekend is. Wij stellen enkele van deze partners aan u voor:

Your Total Lifestyle en Via coaching en training
Succes in de horeca staat en valt bij gezonde collega’s. Als onze collega’s zich prettig voelen en goed in hun vel zitten dan vertaalt zich dit ook naar onze gasten toe. Wij vinden het werken aan een warme en veilige werksfeer bij alle activiteiten van de Horeca Mannen zeer belangrijk en stimuleren onze collega's om bewust om te gaan met lichaam en geest. Your Total Lifestyle en Via Coaching en Training zijn de partners die ons hierbij helpen, door middel van een gericht vitaliteitsprogramma voor alle vaste collega's bij de Horeca Mannen en met advies op het gebied van voeding, levensstijl en coaching.

Hiawatha
Hiawatha verzorgt originele dagjes uit in Zwolle en Dalfsen, met een overwegend maritiem thema. In samenwerking met Hiawatha is onze ‘Wie is de Mol van de Ooster-Schelde/escape room’ beleving tot stand gekomen, een bijzonder leuke activiteit voor een teambuilding of familiedag. Tevens is het mogelijk om via ons een rondvaart te boeken of om sloepen te huren om de stad Zwolle vanuit een ander oogpunt te bekijken.

Engel Winkelcafé
Midden in hartje Zwolle staat Engel Winkelcafé. Een bijzonder leuke winkel en café in één waar u kunt genieten van (h)eerlijke producten met een goede achtergrond. Hier kunt u met een kleine groep terecht voor koffie met lekkers of een gezonde lunch. En zoekt u nog een cadeautje voor iemand anders of iets leuks voor uzelf? Bij Engel is altijd wel wat leuks te ontdekken.

Tuinderij 'De Spoolderberg'
Joke verzorgt van voorjaar tot najaar de smakelijkste groentes en kruiden vanaf haar tuinen. 
Met liefde opgegroeid, biologische stadslandbouw.

Haverkort
Biologische slagerij Haverkort levert verantwoord vlees van biologische boeren, met het welzijn van dier en mens als hoogste prioriteit.

UwStadsboer
Wij werken graag met lokale leveranciers. Een mooi voorbeeld hiervan is UwStadsboer. Hij zorgt voor heerlijk biologisch vlees. In de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle lopen zijn koeien vrij rond in de buitenlucht. En na een goed leven worden ze door een kleinschalige biologische slager geslacht. Zo stimuleren we gezond en duurzaam eten: pure, gezonde producten van goede kwaliteit, gemaakt met respect voor natuur en dieren. Biologisch en uit de eigen omgeving zodat we onze ecologische voetafdruk klein houden.

Harry de Smaakspecialist

De heerlijke kazen die wij serveren, worden geleverd door Harry de Smaakspecialist. Harry werkt samen met lokale producenten die werken volgens de Slow Food gedachte: Good, Fair and Clean. Samen met Harry zijn wij doorlopend op zoek naar die ene bijzondere kaas die zo lekker smaakt bij de borrel. En dat proef je!

De Eenhoorn Koffie en Thee

Aan boord serveren wij (h)eerlijke koffie en thee, geleverd door koffiebranderij De Eenhoorn uit Kampen. De Eenhoorn koopt de beste koffiebonen rechtstreeks van de koffieplantages. Fairtrade, biologisch en heerlijk van smaak.

De Klok

Bij een historisch zeeschip hoort een stoere pils. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om bij ons aan boord Kornuit te schenken. Verrassend fris pils met een zachte afdronk. Onze drankenleverancier biedt een mooi passend assortiment dranken en levert optimale service. Zo kunt u aan boord ook genieten van speciaal bieren van de Schelde brouwerij: Lamme Goedzak, Strandgaper en Zeezuiper.