Partners

Kwaliteit kunnen wij enkel leveren in samenwerking met goede leveranciers. Uw (zakelijke) borrel of evenement vullen we graag in zoals u dit wenst, en als dat nodig is zoeken wij hierbij de kwaliteiten van passende leveranciers. Wij werken al regelmatig samen met zorgvuldig gekozen lokale partners waarbij oog voor natuur, mens en dier vanzelfsprekend is. Wij stellen enkele van deze partners aan u voor:

Hiawatha verzorgt originele dagjes uit in Zwolle en Dalfsen, met een overwegend maritiem thema. In samenwerking met Hiawatha is onze ‘wie is de mol van de Ooster-Schelde/escape room’ beleving tot stand gekomen, een bijzonder leuke activiteit voor een teambuilding of familiedag. Tevens is het mogelijk om via ons een rondvaart te boeken of om sloepen te huren om de stad Zwolle vanuit een ander oogpunt te bekijken.
 
Midden in hartje Zwolle is Engel Winkelcafé. Een bijzonder leuke winkel en café in één waar u kunt genieten van (h)eerlijke producten met een goede achtergrond. Hier kunt u met een kleine groep terecht voor koffie met lekkers of een gezonde lunch. En zoekt u nog een cadeautje voor iemand anders of iets leuks voor uzelf? Bij Engel is altijd wel wat leuks te ontdekken.
 
Wij werken graag met lokale leveranciers. Een mooi voorbeeld hiervan is UwStadsboer. Hij zorgt voor heerlijk biologisch vlees. In de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle lopen zijn koeien vrij rond in de buitenlucht. En na een goed leven worden ze door een kleinschalige biologische slager geslacht. En zo stimuleren we gezond en duurzaam te eten: pure, gezonde producten van goede kwaliteit, gemaakt met respect voor natuur en dieren. Biologisch en uit de eigen omgeving zodat we onze ecologische voetafdruk klein houden.
 
De heerlijke kazen die wij serveren, worden geleverd door Harry de Smaakspecialist. Harry werkt samen met lokale producenten die werken volgens de Slow Food gedachte: Good, Fair and Clean. Samen met Harry zijn wij doorlopend op zoek naar die ene bijzondere kaas die zo lekker smaakt bij de borrel. En dat proef je!
 
Na een stevige schipperslunch bij ons aan boord de behoefte om wat meer van de omgeving te zien? Wij laten onze vrienden van de prachtig gerestaureerde kruiplijncoaster ms Zuiderzee langszij komen om u op te pikken voor een rondje Kampen, Genemuiden, Zwartsluis, Hasselt over de Ijssel, via het Ketelmeer en het Zwartewater. En als u wilt brengen we rustig een bezoekje aan bijvoorbeeld Enkhuizen of Urk.
 
Aan boord serveren wij (h)eerlijke koffie en thee, geleverd door koffiebranderij De Eenhoorn uit Kampen. De Eenhoorn koopt de beste koffiebonen rechtstreeks van de koffieplantages. Fairtrade, biologisch en heerlijk van smaak.
 
De heerlijke wijnen die we aan boord schenken worden met zorg geselecteerd door Bert en Ginette Eleveld uit Steenwijk. Bert en Ginette runnen de zaak met bijzonder veel passie en kennis en een persoonlijke aandacht.
 
Bij een historisch zeeschip hoort een stoere pils.Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om bij ons aan boord Kornuit te schenken. Verrassend fris pils met een zachte afdronk. Onze drankenleverancier biedt een mooi passend assortiment dranken en levert optimale service. Zo kunt u aan boord ook genieten van speciaal bieren van de Schelde brouwerij: Lamme Goedzak, Strandgaper, Zeezuiper.