Gezellige reünie aan boord

Vier uw familiedag bij ons aan boord! Onze mvb Ooster-Schelde heeft een rijke historie, wat haar een warme en sfeervolle locatie maakt. Onze gastvrije bemanning staat voor u klaar en zal u een onvergetelijke dag bezorgen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. 

We verwelkomen u en uw familie aan boord met een lekker drankje. Vervolgens bereidt onze bemanning een heerlijke schipperslunch in onze kombuis. Wilt u er een actieve dag van maken? Wij bieden meerdere mogelijkheden:

Escape Room/Wie is de Mol van de Ooster-Schelde?!
Het doel van deze toffe activiteit is om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Dit kan aan de hand van verschillende opdrachten. Er bevindt zich echter een Mol in het team, die de boel saboteert... Wie weet de mol te ontmaskeren en welk team gaat met de beker naar huis?

Stadswandeling
Op uw aanvraag regelen wij een gids die u meeneemt naar de mooiste en meest bijzondere plekken van Zwolle. Uiteraard neemt hij u mee langs iconen als de Peperbus, Waanders in de Broeren, Engel Winkelcafé en de Librije.

Rondvaart
Liever de stad vanuit een ander oogpunt bekijken? Wij regelen een sloep die u meeneemt door de grachten van Zwolle. 

Na afloop van de activiteit ontvangen we u graag terug aan boord voor een gezellige borrel. Met mooi weer wellicht een diner op het dek?

Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden. 

Graag tot gauw bij ons aan boord!

Gastvrije groet,

Arno en Henk